Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Ineens blijk je groot fan van Duitse schlagermuziek te zijn

Maak kennis met Franziska Czurratis, beter bekend onder haar artiestennaam Jenice. Hoewel we misschien geen experts zijn in Duitse schlagers, kunnen we niet ontkennen dat we nieuwsgierig zijn naar wat er momenteel viraal gaat. Deze spontane momenten hebben ons onverwacht geraakt en hebben ons stiekem een beetje verliefd gemaakt op Jenice.

Jenice

Op dit moment verspreiden beelden van Jenice (36) zich als een lopend vuurtje, waarin ze enkele video’s maakt vlak voordat ze moet optreden.

Haar charme en authenticiteit schijnen door in deze clips, waardoor ze onze aandacht heeft getrokken en ons enthousiasme voor haar talent alleen maar is toegenomen.

Deze statige blondine met een lengte van 180 centimeter betrad eens de catwalk om haar schoonheid te laten stralen. Echter, in 2018 besloot ze een nieuwe richting in te slaan en te kiezen voor een carrière als Duitse zangeres. Gedreven door passie en talent heeft Jenice zich sindsdien gevestigd als een opkomend muzikaal talent, klaar om haar publiek te betoveren met haar stem en charisma. Ontdek meer over de veelbelovende reis van deze veelzijdige artieste, die haar eigen weg inslaat in de muziekindustrie.

Check ook: DUITSE ATLETE GAAT VIRAL EN HET IS NIET VANWEGE HAAR HOOGSPRING-KWALITEITEN

You May Also Like