Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

In ‘You’ seizoen 4 worden de rollen omgedraaid: Joe wordt zelf gestalked!

you seizoen 4

De officiële trailer voor ‘You’ seizoen 4 is vrijgegeven door Netflix, waarin wordt onthuld dat Joe Goldberg (Penn Badgley) niet de enige moordenaar is die zijn zinnen heeft gezet op Londen. Deze keer zijn de rollen omgedraaid!

You seizoen 4
Beeld: Twitter

Inhoud 

Door zich voor te doen als literatuurprofessor Jonathan Moore aan een Londense universiteit, is Joe verrast dat hij plezier heeft in het lesgeven, ondanks het feit dat hij wordt omringd door egocentrische socialisten. Maar wanneer leden van de rijke Londense elite als vliegen neervallen, ontdekt Joe dat er misschien nog een andere moordenaar in zijn midden is.

Terugkeer van Tati Gabrielle

De trailer bevestigt ook de terugkeer van Tati Gabrielle als love interest Marienne Bellamy in het nieuwe seizoen, nu met platinablond haar. In de laatste aflevering van seizoen 3 ontvluchtte Marienne het land na het ontdekken van de waarheid over Joe’s gruwelijke misdaden. Nadat hij zijn dood in scène had gezet, trok Joe in de laatste momenten van seizoen 3 naar Parijs op zoek naar Marienne, waardoor de kijkers aanvankelijk dachten dat de stad van de liefde de setting zou zijn voor het komende seizoen.

You seizoen 4
Beeld: You

Gebaseerd op de gelijknamige roman

Volgens Variety is de psychologische thrillerserie gebaseerd op de gelijknamige roman van Caroline Kepnes en nodigt ze de kijkers uit in Joe’s zwaar gestoorde geest als arbeider overdag en seriemoordenaar ’s nachts. Als romanticus in hart en nieren wordt Joe vaak verliefd op vrouwen die hij ontmoet, maar tot een gewelddadige, vaak dodelijke, obsessie.

You seizoen 4
Beeld: You

Nieuwe castleden

Hoofd schrijvers Greg Berlanti en Sera Gamble schreven het vierde seizoen. Leslie Morgenstein en Gina Girolamo keren terug als uitvoerend producenten. Ondertussen worden Badgley en Gabrielle vergezeld door een heleboel nieuwe castleden: Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu en Eve Austin.

‘You’ seizoen 4 deel 1 gaat op 9 februari 2023 in première op Netflix, met deel 2 dat precies een maand later in première gaat op 9 maart 2023.

Check de trailer van You seizoen hier:

Bron: 9gag.com

Beeld: YouTube & Twitter

You May Also Like