Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

In dit restaurant is de klant alles behalve koning

Karen's Diner

De klant is koning, dat heb wel vaker gehoord, maar in dit restaurant is de klant alles behalve dat. Want terwijl het bij andere restaurants gaat om lekker eten en een goede service gaat het bij deze restaurants om lekker eten, maar dan juist met slechte service. We hebben het over dit nieuw pop-up restaurant in Amsterdam die heel wat aandacht trekt op social media.

Karen's Diner

Karen’s Diner

Ja, we hebben het over Karen’s Diner. Het is helemaal niet wat je gewend bent, ze triggeren je zodanig dat je de manager erbij wilt halen. Zeker gezellig om samen met je vrienden een bezoekje te brengen, maar wees niet verrast, wanneer je een middenvinger in je gezicht krijgt. Je snapt nu beter waarom het restaurant Karens Diner heet (Karen: witte vrouw van middelbare leeftijd die van klagen houdt). Niet bang zijn hoor, want er is ook een regel voor de onbeschofte obers die luidt: Opmerkingen en grappen die betrekking hebben op bodyshaming, racisme en homofobie zijn niet toegestaan. Dat is maar goed ook, want het moet wel ‘leuk’ blijven.

Nieuw pop-up restaurant in Amsterdam

Dit restaurant komt uit Australië, waar het zeker een groot succes is. En nu hebben we in Amsterdam ook een pop-up gehad. Het restaurant opende in augustus en sloot haar deuren eind september alweer. Zo’n korte opening is nou eenmaal het concept van een pop-up. Daarnaast is Karens Diner op verschillende plekken te vinden in landen zoals Australië en Engeland en binnenkort mogen de Amerikanen en Canadezen ook een Karen Diner verwachten.

Bron & beeld: FHM

You May Also Like