Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

In dit resort in Japan kun je zwemmen in rode wijn!

zwemmen in wijn
Beeld: Yunessun

Japan heeft een lange traditie als het gaat om baden (onsen), maar bij Yunessun Spa Resort hebben ze het naar een hoger niveau getild. U kunt er genieten van rode wijn, groene thee, koffie en ramensoep.

Baden in rode wijn

Er wordt zelfs gezegd dat rode wijn echt goed is voor de huid. Rode wijn bevat resveratrol, een antioxidant die veroudering tegengaat. Volgens de overlevering baadde Cleopatra ook graag in wijn. Wijn drinken in het zwembad is niet toegestaan, maar je kunt wel een glas wijn bestellen onder de douche. Dit maakt het de ultieme beleving voor wijnliefhebbers.

Beeld: Yunessun

Andere bad mogelijkheden

Het resort ligt 100 kilometer ten westen van Tokio en biedt nog veel meer. Er is een bubbelbad met koffie, sake en groene thee. Ook worden hier verschillende gezondheidsvoordelen genoemd: een koffiebad zou vermoeidheid verminderen en je huid mooier maken, terwijl groene thee je bloedsomloop zou verbeteren. Als je eindelijk al deze gekte hebt ervaren, is het tijd om in het water te zwemmen en te genieten van het uitzicht op de bergen rondom het dorp Hakone. Hier kan je meer informatie vinden over het ressort.

@gore_thakali Yunessun Hot Springs Resort and Spa Hakone #gore_thakali #youtube @Gore Thakali (Sherchan) ♬ original sound – AsHok PaUdel OfFiCiaL

Bron: jfk.men

Beeld: Yunessun & Instagram

You May Also Like