Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

In dit prachtige huis wonen voetballer Mohamed Ihattaren en TikTok-ster Yasmine

huis Mohamed Ihattaren

Ajax-voetballer Mohamed Ihattaren komt de afgelopen tijd veel in het nieuws. Niet vanwege zijn voetbalkwaliteiten, maar vooral door allerlei randzaken. Volgens de politie wordt hij bedreigd door criminelen, dit zou komen door zijn relatie met TikTok-ster Yasmine. Zo werd deze week Ihattaren’s Porsche in brand gestoken. Maar uiteindelijk overwint de liefde alles, dus weerhield het de twee niet om afgelopen weekend in het huwelijksbootje te stappen en ook in dit prachtig herenhuis te gaan wonen in Vleuten.

De vraagprijs

Het mooie woning van de voetballer kreeg hij zeker niet gratis, maar moest wat centjes voor neertellen. Zo betaalde hij 962.500 euro voor het prachtig herenhuis, dit terwijl op de vraagprijs op 750.000 euro lag. Hij wilde het huis dus heel graag dat hij bereid was zo hoog boven de vraagprijs neer te tellen. Maar wat krijgen ze dan voor het geld?

Het huis

Het huis heeft een woonoppervlakte van 189 vierkante meter. In het huis zijn er in total vijf kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers die verdeelt zijn over drie woonlagen. De keuken valt zeker op met een bar, kook- en spoeleiland en is ook voorzien van alle inbouwapparatuur. Verder is de hele woning voorzien van vloerverwarming en het optrekje is energie zuinig door een warmtepomp en een groot aantal zonnepanelen. Als dat niet genoeg is is er ook nog een prachtige achtertuin van 46 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten. Parkeren gaat gemakkelijk, want dat kunnen ze gemakkelijk op hun eigen terrein.

huis Mohamed Ihattaren
huis Mohamed Ihattaren
huis Mohamed Ihattaren
huis Mohamed Ihattaren

Bron & beeld: Bekendeburen

You May Also Like