Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

In dit hotel op Ibiza is werkelijk alles roze

hotel ibiza roze

Niet zo lang geleden hadden we het over Pink Beach in Amsterdam, een bar waar alles roze is. In dit artikel bespreken we weer een vakantiebestemming waar alles, net als in Pink Beach, ook roze is, namelijk het Paradiso Ibiza Art Hotel op Ibiza.

hotel ibiza roze

Alles is Roze

Een groot verschil tussen het Paradiso Ibiza Art Hotel en Pink Beach is dat er geen kinderen zijn toegestaan in het Paradiso Ibiza Art Hotel, maar wel op Pink Beach. Het hotel is dus perfect om van je rustige vakantie met je vriendinnen te genieten. In het hotel kan je onder andere een zwembad en een tattoo shop vinden, die net als de kamers en de receptie van deze 4.5 sterren hotel allemaal een roze kleur hebben.

Prijs

Een dagkaart bij dit hotel kost €60,-. Daarvan gaat 10 euro naar voorzieningen en handdoeken, de rest kan worden besteed aan heerlijk eten en drinken. Als je wilt overnachten, betaal je eind september zo’n 630 euro voor vier nachten. Wil je een week blijven overnachten, dan kost dat zo’n 1.000 euro. Het is een beetje prijzig, maar je krijgt er zeker iets voor terug! Want wie zou niet voor een paar dagen in een Barbie wereld willen leven?

Bron: Girlscene
Beeld: Instagram

You May Also Like