Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

In dit Funda-huis waan je je Barbie en Ken in een poppenhuis

roze

Speelde je vroeger graag met Barbie en was ze jouw grote voorbeeld? Je kunt nu in de voetstappen treden van deze pop en zelf in een zuurstokroze huis wonen. Je hoeft er niet eens voor over de grens, het Barbie & Ken-huis is gewoon te vinden in Tiel!

Funda

Ken je die woon- en bouwprogramma’s waarbij de deelnemers en hun kinderen mochten aangeven wat ze leuk vonden? Dat als je zegt dat je van het strand houdt, dat je kamer wordt verbouwd naar een strand, inclusief water, zand en het geluid van gillende meeuwen? Dat gevoel kregen we een beetje bij deze roze woning in Tiel. Deze bewoner vindt roze leuks, dus moest alles roze.

Roze

We overdrijven niet. Alles is roze. Van de muren tot de wc tot de keuken. Er is geen een ruimte die niét roze bevat. Als je fan bent van roze dan is dit misschien je grote droom (dit kunnen we ons overigens niet voorstellen), maar toch vragen we ons af: waarom? Het huis staat te koop in Tiel en de vraagprijs is 250.000 euro. Dat valt dan wel weer mee in vergelijking met andere woningen.

Bekijk het vreemde interieur hieronder:

Bron: Instagram interieurterreur
Beeld: Funda