Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Imposante elektrische step van Xiaomi heeft actieradius van 64 kilometer

Xiaomi elektrische step

Xiaomi heeft een imposante elektrische step genaamd NAVEE N65 op de markt gebracht. Hij verscheen eind vorig jaar in Azië na een succesvolle crowdfunding op Youpin. Zij hebben nu de focus gelegd op Noord-Amerika en Europa.

De elektrische step

Het is mogelijk om 64 kilometer af te leggen met dit klein monster op een volle lading. Verder is het voorzien van een heerlijke actieradius en er wordt een vermogen van 600Wh gehaald dankzij de 48V en 12.5Ah. Hiermee is het dus mogelijk om zo’n 64 kilometer af te leggen. Daarnaast draagt het ook een motor met zich mee, met een vermogen van 500W. De step is ook krachtig genoeg om een snelheid van 32 kilometer per uur te behalen. In Nederland zal het begrenst moeten worden op 25 kilometer per uur. De NAVEE N65 draagt 10 inch banden met zich mee en je kan stijle wegen beklimmen tot 25 graden. En hij is ook voorzien van een elektronische rem en remschijf

NAVEE N65

Prijs

De voertuigen zijn officieel niet te koop via de officiële website van het bedrijf, maar dat wilt niet zeggen dat je hem niet kunt aanschaffen. Je kan het nieuwste model kopen of bestellen via het buitenland, en het zal je € 625 kosten voor de NAVEE N65.

Bron: Want.nl

Beeld: NAVEE