Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Ikea ontwikkelt geniaal tiny house waar je direct in wilt gaan wonen

Ikea tiny house

Met de krappe woningmarkt ben je bijna genoodzaakt om heel klein te leven. Vandaar dat de afgelopen jaren tiny houses steeds populairder zijn geworden. IKEA heeft de boot ook niet gemist en is een samenwerking aangegaan met Escapes Homes. Daar is het tiny house Boho XL uitgekomen en dat is – zoals we IKEA kennen – fantastisch geworden!

Ikea tiny house

IKEA

Bij IKEA kun je de leukste items voor je interieur kopen. Het bedrijf ontwerpt praktische, mooie en betaalbare producten en komen met oplossingen waar een normaal mens niet over na zou denken. Ook bij het tiny house-project van IKEA en Escapes Home heeft IKEA goede oplossingen voor als je klein woont. Boho XL is geïnspireerd op de pijlers duurzaamheid, inclusiviteit en innovatie. 

Boho XL

Nederland raakt steeds voller en dus is de kans groot dat nieuwe generaties kleiner moeten gaan wonen en serieus moeten nadenken over het kopen van een tiny house. Als je dan Boho XL van IKEA ziet dan valt het eigenlijk wel mee en zijn de opties dus eindeloos. De Boho XL van Ikea kun je kopen voor zo’n 60.000 euro. Dat is wel een ander bedrag dan wat je in Amsterdam uitgeeft voor een mini-appartementje! Bekijk foto’s van Boho XL hieronder:

Ikea tiny house
Ikea tiny house
Ikea tiny house

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like