Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

IKEA komt binnenkort mogelijk met dit gigantische broodbankstel

ikea broodbankstel

De wereld van design en muziek is behoorlijk veranderd in vergelijking met de vorige eeuw, zo ook de keuze hoe mensen hun huis inrichten. De Estse rapper Tommy Cash staat bekend om zijn ordinaire Instagram-berichten en gestoorde muziekvideo’s, maar ook om de vreemde samenwerking met grote productiebedrijven van tijd tot tijd. Zo komt hij nu met dit gigantische broodbankstel, dat binnenkort mogelijk bij IKEA te krijgen is!

ikea broodbankstel

De broodbank

Tommy heeft wel vaker bijzondere samenwerkingen met bekende merken en deze items worden vaak voor veel geld gekocht door verzamelaars. De IKEA collectie bestaat uit een bank en een vloerkleed en is ontworpen door kunstenaar Gab Bois voor IKEA in samenwerking met Tommy. De rapper plaatste foto’s op zijn Instagram en Facebook-page en trekt sinds de broodbank veel belangstelling.

ikea broodbankstel

Samenwerking met IKEA na 10.000 reacties?

Tommy onthulde de op brood geïnspireerde bank en vloerkleed, met het onderschrift:  “IKEA zei dat als deze post 10.000 reacties krijgt, ze de “Loafa!” zullen uitbrengen, dus laten we ze tonen hoe hard we dit nodig hebben.” Inmiddels verzamelde de post meer dan 138.000 likes, dus het lijkt erop dat IKEA aan zet is!

Bron: HLN

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply