Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

“Ik heb de lelijkste foto van mijn vrouw op me laten tatoeëren – ze lachte en ze huilde!”

Deze man besloot zijn vrouw te choqueren door een onflatteuze foto van haar op zijn lichaam te laten tatoeëren.

De lelijkste foto van mijn vrouw

Jarrod Grove, 28, besloot dat hij zijn vrouw, Tegan, 30, voor de gek wilde houden. Hij besloot de lelijkste foto van haar op zijn lichaam te tatoeëeren.

Het stel, uit Queensland, houdt ervan om grappen met elkaar uit te halen, maar Jarrod besloot zijn spel te verbeteren met deze hilarische tatoeage die ervoor zorgde dat zijn vrouw in eerste instantie in tranen uitbarstte.

Hij zegt dat Tegan dit bepaalde gezicht trekt om mensen aan het lachen te maken, maar hij had nooit gedacht dat het op camera zou worden vastgelegd.

Jarrod voegde eraan toe: ‘Ze heeft een hekel aan het gezicht dat ze trekt, maar ik vind het geweldig. En het feit dat ze de foto waarop ze dit gezicht trok zo haatte, dat ik het gewoon moest laten tatoeëren.

Tegans reactie

‘Het toonde haar persoonlijkheid zo rauw en echt haar eerlijke zelf. Ze is de grappigste persoon die ik ken en dit gezicht maakt me blij omdat zij het gewoon is. Ze had geen idee dat ik het voor elkaar kreeg, ik kon niet wachten om thuis te komen en Tegans reactie te zien. Ik wist dat het twee kanten op zou gaan: of we zouden samen lachen of ik zou dit meisje nooit meer zien. Ik denk dat ik geluk heb dat ze een behoorlijk gevoel voor humor heeft. Ze huilde eerst veel, daarna veel gelachen, en toen weer huilend tijdens het googelen van laserbedrijven. Maar uiteindelijk gooide ze gewoon haar handen in de lucht en lachte het weg.’

Jarrod zegt dat hij ervan houdt als zijn vrouw dit gezicht trekt, en het feit dat het op zijn lichaam is getekend, boeit hem voor altijd.

@tegan.n.jarrie Names are out, faces are in #tattooideas #fyp #tattoo #tattootiktok #foryou #couplestattoo #newtattoo ♬ original sound – ✨TEGZ N JARRIE✨

Check ook: Vrouw neemt een zwarte tatoeage in haar nek, heeft er onmiddellijk spijt van

Bron en beeld: De telegraaf

You May Also Like