Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Ik ben in het openbaar bespuugd vanwege mijn extreme lichaamsveranderingen’

Beeld: Instagram

Een fanatieke body-modificatie bij wie hoorns in zijn hoofd zijn geïmplanteerd, heeft onthuld dat mensen in de bus op hem spugen vanwege zijn uiterlijk.

Begonnen toen hij 14 was

Remus, uit Kopenhagen, Denemarken, die met zijn aanpassingsproject begon toen hij 14 jaar oud was, zei dat ouders de ogen van hun kinderen bedekken als hij langs hen loopt. Nu hij 25 is, schat hij dat hij £ 3.500 (3.969,95 euro) heeft uitgegeven aan het aanbrengen van veranderingen aan zijn lichaam, waaronder tatoeages en een gespleten tong, en hoewel hij houdt van hoe hij eruitziet, hebben andere mensen problemen met zijn uiterlijk.

Datings leven verstoord

Hij voegde eraan toe dat het zijn dating leven heeft verstoord en veel potentiële vrijers afgeschrikt door zijn aanpassingen en tatoeages. Ondanks zijn extreme uiterlijk gaf Remus echter toe dat sommige dingen nooit zal doen om een ​​aangepast lichaam na te streven, en beweert dat hij ‘bang’ is voor het vooruitzicht ledematen af ​​te snijden.

Geïnspireerd te zijn door ‘hardcore’-muzikanten

Remus, die zegt geïnspireerd te zijn door ‘hardcore’-muzikanten, onthulde: ‘Ik ben bespuugd terwijl ik in de bus zat en me met mijn eigen zaken bezighield. ‘Mensen schreeuwen tegen me op straat en ook ouders bedekken de ogen van hun kinderen als ik langsloop. ‘Online krijg ik opmerkingen die me vertellen dat ik dood zou moeten gaan, dat ik mezelf heb geruïneerd en dat ik nooit zal worden aangenomen voor een baan.’ Thuis beweerde Remus dat zijn familie ook zorgen had geuit over zijn uiterlijk.

Check ook: Gezichtstattoo Pommeline Tillière zorgt voor verdeelde reacties: ‘Noooooo!’

Bron: dailymail

Beeld: Instagram

You May Also Like