Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Identieke mannen met dezelfde naam vragen zich af of ouders hebben gelogen, DNA-test onthult de waarheid

Maak kennis met Brady Feigl en Brady Feigl, ja bizar he? Deze mannen lijken niet alleen op elkaar ze hebben ook gewoon exact dezelfde naam!

Hun eerste ontmoeting

Brady en Brady bleven hebben tijdens hun tienerjaren altijd gehonkbald en studeerden aan de Universiteit van Texas in Arlington. Brady 1 studeerde politieke wetenschappen en Brady 2 studeerde accountancy.

Hun passie is en was honkbal en ze gingen allebei spelen voor de Texas Rangers in Arlington. Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, wisten ze meteen dat ze een eerdere connectie hadden.

De DNA-testresultaten

De heren stonden elkaar aan te kijken terwijl ze wachtten tot de DNA-testresultaten binnenkwamen. Het tweetal zag eruit als de weerspiegeling van één persoon. Ze zijn niet samen opgegroeid, maar hebben dezelfde naam en zien eruit als een tweeling.

Het enige verschil was hun oogkleur, de ogen van Brady 2 waren blauw en die van Brady 1 waren hazelnootkleurig, maar Brady 2 was geadopteerd en de moeder van Brady 1 had blauwe ogen.

Toen de resultaten opdoken, waren ze beide gespannen van de zenuwen. Hebben hun ouders al die jaren iets voor hen verborgen gehouden?

Ze waren zichtbaar nerveus toen ze de eerste resultaten lazen. Ze konden het niet geloven. Identieke mannen Brady Feigl en Brady Feigl waren absoluut geen tweeling nog broers of familie.

Voor altijd broers

De resultaten lieten echter zien dat ze veel overeenkomsten hadden. Toen ze door hun voorouders-DNA keken, konden de twee Feigl’s zien dat ze allebei exact dezelfde hoeveelheid Germaanse voorouders hadden met elk 53%. Dat was hoogstwaarschijnlijk waar hun overeenkomende achternaam vandaan kwam. Brady 2 had echter meer Ierse afkomst, terwijl Brady 1 wat Italiaans had.

De twee spelers waren verrast door de resultaten, maar waren blij dat hun ouders niet tegen hen hadden gelogen. Ondanks dat ze niet echt bloedverwant zijn, beschouwen de roodharige honkbalsterren elkaar nog steeds voor altijd als hun broer.

Bron: thetravelbreeze
Beeld: YouTube Why and How

You May Also Like