Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hypnotiseur “tovert” dame om tot Miley Cyrus

Miley Cyrus
Beeld: TIkTok

Oh, het hypnotiseren van mensen, een verbazingwekkende vaardigheid die velen graag zouden willen beheersen om anderen in je ban te krijgen. Maar laten we eerlijk zijn, nieuwsgierigheid maakt ons soms stiekem wel benieuwd naar wat mensen met die kracht zouden aanvangen. Hoewel het natuurlijk beter is dat iedereen zijn vrije wil behoudt en hypnotiseren enkel als entertainment wordt gebruikt, zoals bij Brad en zijn betoverende hypnose-show.

Miley Cyrus

Brad, de meester-hypnotiseur, reist rond met zijn intrigerende show waarbij hij mensen die bereid zijn om de ervaring aan te gaan, onder hypnose brengt. Maar wees gerust, zijn intenties zijn volkomen onschuldig. Hij neemt de deelnemers mee op een magische reis door hun eigen verbeelding. In een hilarische act laat hij mensen geloven dat ze plotseling getransformeerd zijn in beroemde artiesten. Het is geweldig om te zien hoe de dame, die er waarschijnlijk nog nooit van had gedroomd om op een groot podium te staan, zichzelf nu ziet als niemand minder dan Miley Cyrus. Haar innerlijke superster komt tevoorschijn en ze laat alle remmingen los, helemaal opgaand in de rol.

@bradcomedyhypnotist Hypnotized to lip sync Miley Cyrus #mileycyrus #dancing #lipsync #countyfairs #hypnosis #foryourpage #fypage #fyp #fair #funny ♬ original sound – bradcomedyhypnotist

Check ook: Supermarktmedewerker drinkt iedere dag 10 liter Pepsi!

Bron: vkmag.com

Beeld: TIkTok

You May Also Like