Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Huur dit hele Italiaanse dorp voor minder dan $ 2.500 per nacht

huur italiaanse dorp petritoli

Over once-in-a-lifetime vakantiedeal gesproken: Het complete Italiaanse dorp Petritoli wordt te huur aangeboden! Gasten hebben toegang tot privéparken, amusementsfaciliteiten, saloons, pleinen en tuinen naast de bezienswaardigheden van de plaatselijke stranden en de glooiende heuvels.

huur italiaanse dorp petritoli

‘Huur je eigen dorp’-campagne

Een vakantie boeken betekent kiezen tussen verschillende accommodatiemogelijkheden: hostels, hotels, motels, Airbnb, de bank van een vriend of familielid, of waar je ook flauwvalt na een avondje uit in de stad. Deze aanbieding voor vakantieaccommodaties omvat echter een heel dorp met alle bovenstaande opties en nog veel meer voor een prijs van USD $ 1.577- $ 2.358,62 per nacht! Dankzij GroupAccomodation.com kun je het kleine heuveldorpje Petritoli in Le Marche, een middeleeuws stadje in Italië met 50 tot 200 slaapplaatsen, 100 slaapkamers, huren. Als onderdeel van hun ‘Rent Your Own Village’-campagne bieden ze ‘een alternatieve locatie voor degenen die op zoek zijn naar een onconventionele bestemming’.

Er kunnen maximaal 200 bezoekers in het dorp verblijven, met jouw keuze aan accommodaties zoals een kasteel met hangende tuinen en zwembaden, zelfstandige appartementen, charmante traditionele huizen, boetiekaccommodaties, bed & breakfasts en tal van andere hotels. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over eten, want er zijn 19 keukens beschikbaar voor de gasten, met een professioneel cateringteam dat ontbijt, lunch, gala- en banketcatering verzorgt voor maximaal 200 personen.

huur italiaanse dorp petritoli

Het kleine dorpje Petritoli

Rent Your Own Village is een reiscampagne van GroupAccomodation.com die “een plek biedt waar gasten een ervaring mee naar huis kunnen nemen, iets om over te praten en te onthouden.” Het kleine dorpje Petritoli, gelegen tegen de achtergrond van de Sibillini-bergen en de zee, ligt dicht bij de Adriatische kust in een ongerepte regio van Italië, Le Marche, ongeveer drie uur ten noordoosten van Rome.

Door je eigen dorp te huren, kun je de oude charme van deze rustige stad in je opnemen, compleet met stenen huizen, torens, kronkelende geplaveide steegjes, een barok theater, Romeinse kelders en een prachtig kasteel, voor ongeveer $ 2K per nacht.

Check ook: Dit pitoresk Italiaans dorpje geeft je 30.00 euro als je er komt wonen! (sgxl.nl)

Bron: Manify

You May Also Like