Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Huh: Hannah heeft ’tannorexia’ en kan niet stoppen met bruiner worden

tannoraxia

Welkom bij ‘Hooked on the Look’ – het programma waar mensen zich tot het uiterste drijven om eruit te zien als iets dat zelfs Picasso niet had kunnen schilderen. We kennen allemaal wel de typetjes die meer tatoeages hebben dan huid en piercings op plekken waarvan je niet eens wist dat het kon. Maar vandaag hebben we het over Hannah. Hannah lijdt namelijk aan ’tannorexia‘, de ultieme zongebruinde godin die het hele jaar door lijkt te leven alsof ze op het strand van Miami zit.

Tannorexia

Hannah gaat verder dan alleen een zonnebankje. Ze heeft zelfs injecties met bruiningsmiddel genomen, dat is natuurlijk knettergek. Haar vrienden grappen zelfs over dat ze ’tannoraxia’ heeft. En dat snappen we ergens wel. Hannah is door haar bruin-obsessie bijna veranderd van etniciteit.

Bruiner worden

Maar Hannah is niet de enige die zo ver gaat. Er zijn namelijk ook smeersels die je pigment kunnen beïnvloeden en je nog bruiner kunnen maken dan een BBQ-sausvlek op een wit t-shirt. Sommige mensen gebruiken zelfs wortelsap als een natuurlijk alternatief om eruit te zien alsof ze net uit de aarde zijn gekropen.

hooked

Check ook: MENSEN MET OBSESSIE VOOR BEROEMDHEDEN VAAK MINDER INTELLIGENT, ZO WIJST ONDERZOEK UIT

Bron: Showmag
Beeld: Hooked on the Look

You May Also Like