Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hotelpersoneel slaat geniaal terug naar ‘handdoekjesleggers’ bij zwembad

Je handdoek bij het zwembad leggen om een plekje te bezetten, wanneer je op vakantie bent. Leuk als je gast bent, maar minder leuk voor het personeel in het hotel. Vooral wanneer andere hotelgasten zich doodergeren. Een hotel op Tenerife vond de simpele, maar perfecte oplossing.

Handdoekjesleggers

Een jaar geleden ging onderstaande video van zulke ‘handdoekjesleggers’ viraal. Dit is gefilmd in het Eftalia Resort Hotel in Turkije. In de video is te zien hoe tientallen toeristen vroeg ’s morgens naar het zwembad rennen om een plekje te bezetten met behulp van hun handdoek, om vervolgens weer naar bed te gaan. Ze keren dus later terug en hebben nog steeds een goeie plek.

Perfecte oplossing

Hotel Gran Costa Adeje in Tenerife heeft een hele goeie oplossing gevonden op dit probleem. Het personeel verwijderd alle handdoeken op stoelen die voor 10.00 uur bij het zwembad liggen. Een video van deze scène gaat nu viraal op TikTok. Hieronder zie je hoe de handdoeken worden verwijderd door het personeel van het hotel. Wat denk je? Moeten alle andere hotels een voorbeeld aan dit hotel nemen?

Bron: Reisleven
Beeld: Youtube & TikTok

You May Also Like