Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Luxe hotel in IJsland op zoek naar fotograaf om Noorderlicht te fotograferen

IJsland, Noorderlicht

IJsland, Noorderlicht

Wilde jij het noorderlicht altijd zelf meemaken en ben jij een goede fotograferen dan is dit de baan voor jou! Het welbekende IJslandse Hotel Rangá zoekt voornamelijk een ‘official Northern Lights Catcher’ . Iemand die het noorderlicht het best en mooist kan fotograferen

Fotograferen en tegelijkertijd in een luxe hotel logeren

Dit is een baan waar de meeste mensen van dromen en die droomt kan waar gemaakt worden. Hotel Ranga geeft fotografen nu de kans om te solliciteren naar deze droombaan. Daarnaast krijg je ook een gratis kamer in het luxe hotel, drie maaltijden per dag en je vluchten worden ook nog eens betaald. En om zaken nog leuker te maken krijg jij ook nog de kans waar velen naar verlangen en dat is  IJsland op een unieke manier te verkennen..

Noorderlicht

Wat ze van je terug verwachten is simpel; Prachtige foto’s en video’s van IJsland en het Noorderlicht en deze fotos willen ze gebruiken voor hun social media kanalen en dit kan je bovendien ook gebruiken voor je socials, dus jij hebt ook voordelen aan.

IJsland, Noorderlicht

Drie weken beschikbaar zijn

De voorwaarden van dit werk zijn voornamelijk dat je wel drie weken beschikbaar moet zijn en dat is van September tot en met Oktober. Omdat het moeilijk is te voorspellen wanneer het Noorderlicht het best te aanschouwen is zul je wel voorbereid moeten zijn om toch langer te blijven dan gepland is.

Door het bijzondere Observatorium van het hotel kan je gemakkelijk naar het lucht kijken. Je kunt van binnen uit de prachtige sterrren zien en ook het noorderlicht. Door de sterrenkijkers die er in het hotel staan kun de sterren nog beter bezichtigen en weg dromen. Wil je meer weten? Check dan deze link.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like