Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Horrorfilm Megan is Missing zo eng dat het verboden is in Nieuw-Zeeland, gaat nu viraal op TikTok!

Een angstaanjagende horrorfilm is opnieuw aan het licht gekomen nadat hij opdook op TikTok. De kijkers zijn bang om te slapen vanwege het griezelige karakter. De regisseur van de film heeft zelfs geadviseerd er ’s nachts niet naar te kijken.

Plot

De horrorfilm Megan is Missing uit 2011 heeft fans opnieuw geschokt, meer dan tien jaar na de oorspronkelijke release. Kijkers zijn getraumatiseerd door de grafische inhoud. Nieuw-Zeeland heeft de film zelfs verboden vanwege de verontrustende aard en de verontrustende scènes. De film volgt twee tieners en beste vriendinnen, Megan Stewart (gespeeld door Rachel Quinn) en Amy Herman (Amber Perkins). Het tweetal woont in Noord Hollywood en gaat door met hun leven zoals typische tieners dat zouden doen. Plotseling wordt Megan vermist nadat ze met iemand heeft afgesproken waarmee ze online gesprekken heeft gevoerd. 

Weerstand

De film heeft veel weerstand gekregen vanwege de grafische en schokkende scènes, waardoor het Office of Film & Literature Classification in Nieuw-Zeeland de film heeft verboden. Een woordvoerder zei: “De DVD is geclassificeerd als aanstootgevend. De film toont seksueel geweld en seksueel gedrag waarbij jonge mensen betrokken zijn in zo’n mate en op zo’n manier dat de beschikbaarheid van de publicatie waarschijnlijk schadelijk is voor het algemeen belang.”

Waarschuwing

De regisseur van de schrijnende film, Michael Goi, heeft zich inmiddels uitgesproken over de film nadat een clip viraal ging op TikTok. Goi waarschuwde iedereen die op zoek was naar de film, door te zeggen: “Ik kreeg niet de gebruikelijke waarschuwingen die ik mensen altijd gaf voordat ze Megan Is Missing keken. Die zijn: kijk de film niet midden in de nacht, kijk de film niet alleen, en als je de woorden ‘Photo Number one’ op je scherm ziet verschijnen, heb je ongeveer vier seconden om de film uit te zetten, als je al aan het flippen bent voordat je dingen gaat zien die je misschien niet wilt zien.”

Extra waarschuwing

De verontrustende film uit 2010 werd op de markt gebracht als een ‘waargebeurd verhaal’, maar gelukkig was dat niet het geval. Ze konden het als zodanig beschrijven omdat het losjes gebaseerd was op de interacties die jonge meisjes online konden hebben met vreemden. Het is zeker een stevig afschrikmiddel om vreemden aan te spreken. Een TikTok-gebruiker gaf een extra waarschuwing aan nieuwsgierige kijkers in het commentaar gedeelte van de virale video en schreef: “Als je makkelijk getriggerd wordt of jonger bent dan 18 kijk er dan alsjeblieft overdag naar of met iemand…of allebei.” Een ander schreef: “Ik heb het net bekeken. Ik heb het gevoel dat ik nu wil huilen.”

Check ook: Horrorfans moeten ‘overgeven en krijgen paniekaanvallen’ na het zien van Fall

Bron: unilad.com

Beeld: YouTube

You May Also Like