Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Hooligan-video in Even tot hier gaat knettertje viral: “Geniaal!”

even tot hier hooligan

Even tot hier is al jarenlang misschien wel het leukste programma dat er op de Nederlandse tv te zien is. Het cabaret duo Niels van der Laan en Jeroen Woe weet de actualiteiten keer op keer weer geniaal op de hak te nemen. Een briljante hooligan-video in Even tot hier wordt nu bedolven onder positieve reacties.

Voetbalgeweld

Het afgelopen jaar lijkt het voetbalgeweld in Nederland flink toegenomen te zijn. Bij iedere wedstrijd lijken er wel incidenten te zijn, en de discussie over hoe hooligans moeten worden aangepakt is dan ook actueler dan ooit. Zo werd vorig week de wedstrijd tussen FC Groningen en Ajax gestaakt, nadat eer vuurwerk op het veld werd gegooid en er zelfs een supporter het veld op kwam. Afgelopen donderdag was het raak bij de Conference Leaguewedstrijd tussen AZ en West Ham, waarbij Alkmaarse hooligans fans van de Engelsen aanvielen.

Geniaal

Hoog tijd dus voor Niels en Jeroen om het hooligan-probleem eens stevig op de hak te nemen, met een speciale hooligan-variant van Het Dorp van Wim Sonneveld. Het fragment wordt dan ook bedolven onder de likes en reacties. Zo schrijft ene Bert: “Geniaal mannen, en helaas zó waar…”

Check hier de geniale hooligan-video in Even tot hier:

Check ook: Even Tot Hier doet hilarische parodie over Yvonne Coldeweijer en de roddelpers (sgxl.nl)

Bron en beeld: Facebook Even tot hier

You May Also Like