Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Honderden flesjes Heineken aan diggelen, productiemedewerker gaat los

heineken

Sinds het bier vanaf afgelopen 1 juli niet meer flink afgeprijsd mag zijn door nieuwe regels van de overheid, moeten we nu van elk biertje goed genieten. Of het nou Hertog Jan, La Chouffe of Heineken is: dubbel genieten, want het kost ons toch wel klauwen met geld op deze manier! 

Bierfabrieken

Bier komt niet zomaar ergens vandaan en de flesjes waarin het bier wordt gedaan al helemaal niet. Daar zijn hele fabrieken voor uit de grond gestampt om zo snel mogelijk zoveel mogelijk flesjes bier te produceren zodat jij met je vrienden dit weekend een biertje of zes open kan poppen. Je zou zeggen dat het na tientallen jaren lopende band werk is, maar dat blijkt in de praktijk iets minder succesvol te zijn.
 

Heineken

Er zijn namelijk beelden opgedoken van een fabriek die Heineken bier produceert en daar gaat het flink mis. In plaats van dat de flesjes bier in een gestroomlijnde manier over de lopende band glijden, blijven ze achter iets haken. Het gevolg? Check dat in de video hieronder… Voor elke pilsliefhebber wel een nachtmerrie (tenzij je uiteraard anti-Heineken bent). 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like