Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Hollywood-ster George Clooney koopt gigantisch buitenhuis in Voorburg’

George Clooney voorburg

In Voorburg gaan er momenteel hardnekkige geruchten rond dat de wereldberoemde acteur George Clooney een gigantisch buitenhuis gekocht heeft. De bewoners van Voorburg zullen dus hoogstwaarschijnlijk een heel beroemde Hollywood-ster als buurman krijgen.

Geruchten

De geruchten gaan namelijk al een tijdje rond, maar verschillende inwoners hebben George en zijn vrouw Amal gespot bij de bakker. Verder hebben zij ook een bezoekje gebracht aan de kapper. Blijkbaar draait de geruchtenmolen sinds 2021, want zijn vrouw Amal werd in dit jaar tot speciaal adviseur van het International Strafhof in Den Haag benoemd. Het is dus daarom geen verbazing dat zij een woning dichterbij zou zoeken.

Meningen inwoners

De inwoners van de stad hebben blijkbaar verschillende meningen hierover. Een inwoners vraagt zich namelijk af in het AD: “Deze straat is de grootste en duurste die wij hebben. Maar zij willen toch zeker een enorm huis met een zwembad?” Een woning geeft aan: “Wij kwamen hier in de Albert Heijn ook de dochter van Poetin tegen, dus waarom zou dit niet waar zijn?” Daarnaast zijn de andere inwoners ook ervan overtuigd dat de geruchten waar zijn: “Waar rook is, is vuur. Ik ben er heilig van overtuigd dat zij het écht zijn, hoor.”

Woning George Clooney voorburg

De woning

Als we kijken naar de woning waar het koppel gaat wonen heeft het een woonoppervlakte van 247 vierkante meter. Her perceel is enorm groot en is dus ongeveer 3830 vierkante meter. Verder heeft de woning vier slaapkamer en badkamer, die verdeeld is over drie verdiepingen. De woning heeft ook een enorme tuin waar George en Amal tot rust kunnen komen van hun sterrenbestaan.

Bron en beeld: Ditjesendatjes

You May Also Like