Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hilarische Snapchat ‘Crying Lens’-filter gaat keihard viraal

Op Snapchat kan je verschillende soorten filters vinden en dikke kans dat je de nieuwe snapchat filter die momenteel viraal gaat al tegen ben gekomen. En ja, met deze filter kan je jouw vrienden namelijk heel snel in de maling nemen. Het gaat hierbij om de ‘Crying Lens’ die ieder gezicht in een huilstand zet. Heb je deze filter al geprobeerd of niet?

De hilarische filter

De filter is niet alleen grappig, maar ook nog eens superhandig. Als je bijvoorbeeld geen zin hebt om uit te gaan met je vrienden kan je gewoon een video maken via snapchat en aangeven dat je echt even doorheen zit. Als we kijken naar de filter kunnen wij helemaal aangeven dat deze de beste Snapchat filter is van de afgelopen jaren. Ook een aantal celebrity’s zoals Kylie Jenner en haar zussen hebben gebruikt van deze filter tijdens het jaarlijkse Met gala. Verder konden Jim Bakkum en zijn vrouw hun lach niet inhouden door deze nieuwe filter.

The Crying Lens

Ook op TikTok gaan er enkele filmpjes viraal waarop de filter is toegepast. Als je jouw vrienden wilt pranken dan is deze nieuwe lens de ultieme tool daarvoor. De lancering vond afgelopen vrijdag plaatst en ja ongeveer 180 miljoen Snapchat gebruikers hebben hem 1,3 miljard keer gebruikt. Dus wil je hem dit weekend gebruiken dan kan je het via deze snapcode doen. En we kunnen je nu alvast zeggen dat je het de moeite waard is om deze filter te gebruiken, je zult er helemaal geen spijt van hebben.

Bron: Fhm

Beeld: YouTube Allstar Compilations

 

You May Also Like