Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Hilarische foto’s opgedoken van Peter Gillis toen hij nog haar had

vriend peter gillis

We zijn nog maar net drie weken in 2023 en Peter Gillis is (ook dit jaar) al verscheidene keren het aandachtspunt geweest. En niet op een positieve manier, zoals je al verwacht. Hij is flinke sommen aan geld kwijtgeraakt aan onder andere boetes en ingetrokken vergunningen. Ook zijn reputatie heeft flinke schade geleden na de mishandeling van zijn vriendin en zijn smerige vakantieparken, We willen het nu wel even over wat anders hebben dan verliezen, mishandelingen en smerige vakantieparken: we hebben foto’s van een jonge Peter Gillis gevonden., met haar op zijn hoofd!

vakantiepark Peter Gillis

Problemen en nogmaals problemen

De boetes die Peter heeft moeten betalen variëren van €500.000,- tot €1.000.000,-. Deze bedragen heeft hij moeten neertellen, nadat hij werd betrapt op het huisvesten van illegale medewerkers. De afgelopen weken gingen er veel bizarre verhalen rond over de vakantiepark magnaat. In de roddels kwamen twee verhalen naar voren over de mishandeling van Nicol Kremers en een motor verkoper. De motor verkoper heeft inmiddels aangifte gedaan en er volgt een onderzoek. Als de politie bewijst dat Peter schuldig is, zal dat ongetwijfeld impact hebben op zijn televisieprogramma “Massa is Kassa”. Sommigen hebben de afgelopen maanden hun zorgen over de kwestie geuit. De relatie tussen Peter en Nicol is naar verluid ook niet zo goed. 

Peter Gillis haar

Peter Gillis met haar

Peter (60) heeft nooit een tekort aan geld of vrouwen gehad. Tenminste, niet zolang we hem kennen. In de biografie van Peter kun je lezen dat Peter ooit een rokkenjager was. In zijn biografie spreekt Peter openlijk over al zijn “bijvrouwen” die hij had toen hij nog een relatie had met de moeder van zijn zoon, Mark. Op Twitter verwonderde men zich dat Peter met zijn jonge uiterlijk een rokkenjager kon zijn. Iemand plaatste een comment: “Peter had vroeger verschillende bijvrouwen hoe dan????” Dus we willen natuurlijk weten hoe Peter er destijds uitzag om zulke reacties uit te lokken. Bekijk de foto’s van een jonge Peter hieronder en oordeel zelf of het je ook verbaasd dat er zoveel vrouwen aan zijn voeten lagen.

Peter Gillis haar

Check ook: Vriend Peter Gillis klapt uit de school: “Hij heeft twee persoonlijkheden”

Bron: showmag.nl

Beeld: Instagram & Twitter

You May Also Like