Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Hier vind je het duurste restaurant van Nederland

Beeld: Pexels

Gezellig samen met de vrienden uiteten is nu duurder dan ooit, maar we leven slechts een keer, dus als je zin hebt in iets dan moet je het beste van maken. Ga je binnenkort uit eten, dan hebben we een plekje voor je waar dat zeker moet lukken. Dit is het duurste restaurant in Nederland.

duurste restaurant van Nederland

Michelin-sterren

Iedere restaurant eigenaar die een Michelin-ster krijgt mag blij zijn, want dat betekent dan dat je het recht heb om je prijzen tweemaal duurder te maken. Op de 23ste etage van het chique Okura hotel in Amsterdam vind je het duurste restaurant van ons land. Het restaurant waarover we het hebben is genaamd: Ciel Bleu. In dit restaurant kun je binnen een halve uur wel de helft van je maandsalaris door je slokdarm duwen. In Nederland hebben we 2 restaurants met drie Michelin sterren, 16 met twee sterren, en 93 met één ster volgens Michelin Guide. Heb je je beste pak al klaar liggen op een bezoekje te brengen?

Het menu

De gastheer van de luxe restaurant geeft aan: Het personeel van dit restaurant gelooft in ‘guestronomy, gastronomie waarbij onze gasten centraal staan’ wat kun je allemaal op het menu vinden? We beginnen alvast bij de heerlijke koningskrab met Baeri-kaviaar en Beurre blanc. En aangezien het restaurant op de 23ste verdieping is, is het wel logisch dat het uitzicht er fantastisch uitziet. Maar goed terug naar het eten, want verder kun je ook kiezen tussen het standaard ‘degustatiemenu’. Wat kost dat? Slechts 225 eurootjes. Ook kun je kiezen voor het kaviaar menu. Die is een tikkie duurder, met 495 euro. Na een van de drie-gangen menu’s ga je gegarandeerd met een volle maag terug naar huis. En anders is er vast wel ergens een McDonald’s op je weg.

duurste restaurant van Nederland
duurste restaurant van Nederland

Bron: guys
Beeld: Pexels, Ciel Bleu

You May Also Like