Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Hier kijk je de eerste aflevering van nieuwe hitserie ‘The Last of Us’ gratis

the last of us gratis

Tegenwoordig moet je altijd wel wat neertellen als je wilt genieten van een nieuwe serie of film. Dat hoeft echter niet voor de eerste aflevering van de nieuwe hitserie ‘The Last of Us’. Je kan die namelijk gratis bekijken op YouTube. Geen HBO max of Netflix abonnement nodig dus. Wel een VPN, want het is niet te zien in Nederland.

Inhoud

Het publiek is vol lof over ‘The Last of Us’. Hij scoort namelijk 97% op Rotten Tomatoes, terwijl het publiek de serie waardeert met 95%, op IMDB krijgt de serie een 9,3. The Last of Us is een post-apocalyptisch actie/horror drama. Het speelt zich af twintig jaar nadat een soort cordyceps-schimmel de mensheid heeft geïnfecteerd, waardoor degenen die de giftige sporen inademen veranderen in dierlijke, zombie-achtige geïnfecteerden. Joel en zijn partner-Tess stelen, dealen, smokkelen en intimideren dagelijks om in deze sombere tijden een comfortabele levensstandaard te behouden. Ze raken verwikkeld in het smokkelen van een kind genaamd Ellie uit de quarantaine zone en wat begint als een klus wordt al snel een brute, hartverscheurende reis, als ze beiden door de VS moeten reizen en op elkaar zijn aangewezen om te overleven.

The Last of Us gratis

Zo kijk je de eerste aflevering van The Last of Us gratis

De serie is gebaseerd op de gelijknamige game. Het eerste seizoen bestaat uit negen afleveringen, geschreven door Mazin en Druckmann. Druckmann schreef en regisseerde het originele spel. De originele game-componist Gustavo Santaolalla schreef de soundtrack. De eerste aflevering is nu gratis beschikbaar op het YouTube-kanaal van SKY TV, waarmee HBO Max in verschillende landen samenwerkt. In Nederland heb je echter een VPN nodig, aangezien het niet hier in Nederland beschikbaar is.

Check ook: De 8 beste oorlogsfilms en -series op HBO Max (IMDB rating)

Bron: manners.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like