Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hevige discussie op social media om “schaamteloos” badpak jongedame

badpak

Op dit moment is er een video op social media die de wereld in vuur en vlam zet! Het betreft een jongedame die in een zwembad vertoeft, maar haar badpak is… nou ja, laten we zeggen dat het haar achterwerk volledig bloot laat! Je kunt je voorstellen dat de reacties niet bepaald mild zijn. Mensen zijn absoluut verontwaardigd over het feit dat ze zo’n gewaagd badpak draagt, vooral omdat er ook gezinnen met kleine kinderen in het zwembad aanwezig zijn.

‘Less is more’

Het lijkt erop dat deze jongedame de trend van ‘less is more’ wel héél serieus neemt. Ze heeft duidelijk besloten dat haar achterwerk wel wat frisse lucht kan gebruiken en heeft daarom gekozen voor een badpak dat weinig aan de verbeelding overlaat. Maar hey, wie zijn wij om haar keuze in zwemkleding te bekritiseren? Natuurlijk begrijpen de ouders van de kleine waterratjes niet waarom iemand ervoor kiest om in zo’n uitdagend badpak rond te dartelen. Ze willen gewoon dat hun kinderen onschuldig kunnen genieten van een plons in het zwembad, zonder al te veel blootstelling aan… nou ja, ongevraagde achterwerken.

Gemengde reacties

Je kunt je voorstellen dat deze video flink wat discussies heeft losgemaakt. Sommige mensen vinden het helemaal prima dat ze haar eigen stijl rockt en in haar blote derrière een duik neemt. Anderen zijn echter van mening dat er grenzen zijn die gerespecteerd moeten worden, vooral wanneer er onschuldige oogjes in het spel zijn. Maar laten we eerlijk zijn, het is toch wel hilarisch hoe een simpele badpakkeuze een hele online sensatie kan worden? Wie had ooit gedacht dat zo’n klein stukje stof zoveel ophef kon veroorzaken? Het is alsof het badpak een eigen persoonlijkheid heeft gekregen en besloten heeft om de zwaartekracht uit te dagen. Misschien moeten we het badpak een naam geven en een eigen Instagram-account voor hem maken. Hij heeft duidelijk meer volgers verdiend dan de gemiddelde influencer!

@kstram83 Thoughts!! I don’t think its appropriate there’s kids all around her, but she looks great!!🙌🏾 #ReTokforNature #thongbikini #makingconvo ♬ gford._ gets no maidens – $avøry-$adisticpai

Check ook: Gast weet vriendin over te halen om trendy tape-badpak aan te trekken

Bron: jezuswatslecht.nl

Beeld: TikTok

You May Also Like