Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Het perfecte kerstcadeau: Hét Disney-kasteel van LEGO!

lego disney kasteel

Het Sinterklaasfeest is net achter de rug, maar dat wilt natuurlijk niet zeggen dat we klaar zijn met feesten. Over minder dan drie weken, heb je weer cadeautjes nodig voor onder de kerstboom. Als je echt nog geen idee hebt, wat je wilt kopen, hebben we misschien we wat voor jou: het LEGO Disney kasteel.

lego disney kasteel

Veel details

De LEGO set Disney Castle is onderdeel van de LEGO 16+ set. Dit zijn groepen bekende objecten of gebouwen, vaak met veel details. Door al deze details ben je uren bezig met bouwen. Het eindresultaat lijkt dus meer op een kunstwerk dan op speelgoed. De Disney set bestaat uit 4080 stukjes. Het kasteel bestaat uit maar liefst vier verdiepingen en de kamers zijn gevuld met Disney-elementen. Daarnaast ontvang je 5 Disney-figuren (Mickey en Minnie Mouse, Katrine, Donald Duck en Tinkerbell).

Vuurwerk

Naast de uitgebreide façade met de beroemde torentjes, heeft het kasteel zeven kamers met elk een eigen thema. Bovendien heeft het kasteel tal van extra’s, zoals geheime vakken, waaronder Disney items uit de films. Er is zelfs “vuurwerk” dat vanaf de gouden toren bovenaan kan worden afgeschoten.

De sets worden steeds waardevoller

Dat deze sets populair zijn, zie je ook terug in de waarde die sommige sets in de loop van de tijd winnen. Sommige sets zouden zelfs een betere investering zijn dan goud! Verzamelaars wilden deze sets zo graag dat ze er veel geld voor betaalden. Deze Disney kasteel kan ook veel geld opleveren. Disney stopt binnenkort met de verkoop ervan, en dan zijn bestaande sets meer waard. Nu is het dus de tijd om er eentje in huis te halen. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

lego disney kasteel
lego disney kasteel

Bron: womanly.nl

Beeld: bol.com

You May Also Like