Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit is het mega salaris van Erica Meiland

erica meiland

Erica Meiland kennen we natuurlijk als de stoere rechterhand van Martien Meiland en uit het populaire tvprogramma Chateau Meiland. Dat de twee een prima maandsalaris hebben, is algemeen bekend: wie kan anders om de haverklap verhuizen?! Nu heeft Erica Meiland onthult Erica Meiland wat haar mega salaris is!

Familie Meiland

Van een chateau in Frankrijk verhuisden Erica en Martien (en Maxime en kleine Claire’tje) naar de Achterhoek. Daar moesten ze al vrij snel weg, dus gingen ze weer naar hun echte thuisbasis: Noordwijk. Daar kochten Erica en Martien een villa vlakbij het strand, maar al snel werd duidelijk dat ze daar niet heel lang zullen wonen: ze zijn weer op zoek naar een nieuwe woning!
 

Miljoenenbedrijf

Wie veel verhuist, moet ook geld hebben. Dat is wel duidelijk in de huidige huizenmarkt. En of de familie Meiland geld heeft? Absoluut! Onlangs schoof Erica Meiland aan bij het zakelijke YouTube-kanaal 7DTV. Hier vertelde ze over ondernemen, de projecten waar ze mee bezig zijn en de televisiewereld. Met hun televisieoptredens verdienen ze meer dan een miljoen per jaar! Erica en Martien delen deze inkomsten 50/50. 
 

Webshop

Al met al zullen ze niet krap bij kas zitten en wie weet komt daar nog meer bovenop. Erica is namelijk bezig met een eigen webshop openen! Wat dat precies gaat zijn, is nog onbekend. Bekijk het interview op 7DTV hieronder:

[video:https://youtu.be/8m8eEOG5cYc]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply