Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Het lijkt echt over en uit voor Peter Gillis en Nicol: ‘Scheiden met Kerst’

peter nicol

Het rommelt al een tijdje in de relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers, maar het lijkt er toch wel sterk op dat het nu echt over en uit is tussen het Massa is Kassa-koppel. Deze conclusie trekt Privé.

Voor de bühne

De relatie tussen Peter en Nicol ligt al enige tijd onder hoogspanning, sinds afgelopen zomer bekend werd dat Peter Nicolleke mishandeld zou hebben tijdens een ‘incident in de privésfeer’. De vakantieparkmagnaat zou zijn 30-jaar jongere vriendin daarbij onder mee in haar neus hebben gebeten. Bovendien zou Nicol volgens juicekanaal Roddelpraat regelmatig ‘buiten de deur eten‘. Toch beweerden de twee bij hoog en laag dat alle koek en ei tussen hen was, en dat er nog volop ‘gehatseflatst’ werd. Volgens velen hielden ze echter de schijn op ‘voor de bühne’, vanwege de serie Massa is Kassa. Toch lijkt de bom nu echt gebarsten.

Exclusief interview

Privé sloot namelijk en deal met Peter en Nicol, waarbij ze een luxe resort in et Oostenrijkse Seefeld kregen aangeboden, in ruil voor een exclusief interview en fotoreportage. Enkele dagen voordat ze zouden vertrekken, blies Nicol de boel ineens af met een appje: ““Ik ben opgenomen in het ziekenhuis, met een nierbekkenontsteking. Bel Peter maar.” Peter liet echter helemaal niks van zich horen, tot hij na een paar dagen appte waarom hij zo gestalkt werd. Privé meldt: “Op de vraag wat er aan de hand is, komt geen antwoord. Peter vindt het kennelijk normaal om zomaar weg te blijven van de afgesproken vakantie. Wanneer Peter wordt gevraagd in welk ziekenhuis zijn Nicol ligt, met de bedoeling een bloemetje te sturen, verbreekt hij de verbinding. Argwanend noemt hij die vraag ‘respectloos!’.” Volgens Privé is het dan ook zo duidelijk:: ‘Scheiden met Kerst?’

peter nicol scheiden

Bron: Privé

Beeld: Instagram


You May Also Like