Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Whatsapp maakt leven van iPhone-gebruikers een beetje makkelijker

whatsapp

Whatsapp is een populiare communicatiedienst die nu verschillende functies in bèta test, en dit zal ervoor zorgen dat het leven van gebruikers een beetje makkelijker gemaakt wordt. Er wordt momenteel gewerkt aan een functie voor de iPhone die later ook op andere telefoons beschikbaar zal zijn.

PiP- modus

Er wordt momenteel een nieuwe PiP- modus getest voor iPhone-gebruikers door de berichtendienst. PiP staat namelijk voor Picture-in-picture en met deze optie kan jij je video bekijken terwijl je bezig bent met iets anders op je smartphone. Je kan nu dus gemakkelijk kijken naar video’s van diensten zoals Instagram, Facebook en YouTube binnen Whatsapp.

Bèta-updates voor WhatsApp

Er wordt namelijk een bedieningsbalk toegevoegd aan de functionaliteit, waarbij gebruikers straks binnen de app gemakkelijker de video kunnen verplaatsten. Verder zullen er ook snelkoppelingen in beeld komen, waarmee verschillende dingen geregeld kunnen worden. Hierbij kan je dus denken aan de video bekijken in een volledig scherm en het afsluiten van het venster. Er zal daarnaast ook gewerkt worden aan een nieuwe functie door Whatsapp  voor zowel Android- als iOS- gebruikers. Bij de nieuwe functies kan je langer verstuurde berichten verwijderen voor iedereen. De teller stond op 7 minuten toen de dienst die optie voor het eerst introduceerde, en binnen die tijd kon je nog berichten voor iedereen verwijderen als je bijvoorbeeld een bericht verkeerd hebt verzonden.

Het werd later uitgerekt door Whatsapp tot een uur, acht minuten en zestien seconden, maar er wordt nu een optie getest door het bedrijf voor een ongedefinieerd tijdslimiet. Dat wilt dus zeggen dat je onbeperkt berichten kan verwijderen voor iedereen. Zo weet je zeker dat iemand niet meer beschikt over bepaalde berichtjes, tenzij die in een back-up staan. Maar wij weten helaas niet wannneer de opties beschikbaar zal zijn voor alle gebruikers, alhoewel de kans groot is dat we er niet al te lang op hoeven te wachten aangezien Whatsapp de functies nu in bèta test. Maar het kan toch wel nog een aantal weken duren, dus je hoeft vast niet te rekenen op een update binnen nu en een paar dagen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like