Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Helderziende’ die pandemie voorspelde, laat weten wat we in 2023 kunnen verwachten

helderziende 2023

Het einde van het jaar 2022 is in zicht en dat betekent dat we voorzichtig kunnen uitkijken naar het nieuwe jaar. Als het aan Nicolas Aujula ligt moeten we ons voorbereiden op wat komen gaat. De helderziende heeft de pandemie in 2019 voorspeld, dus we zijn benieuwd of het leven ons volgend jaar beter gegund is.

helderziende 2023

Voorspelling

De 37-jarige Nicolas Aujula uit Londen heeft volgens zichzelf heel wat zaken voorspeld. In 2019 voorspelde hij dat er een griepepidemie zou komen: “In 2019 denk ik dat mijn Covid-voospelling het meest schokkend was. Ik had dit visioen dat ik naar een luchthaven ging en op de een of andere manier moest ik de persoon op de luchthaven mijn gezondheidsdossier geven, wat nergens op sloeg. We moesten een bewijs van ons vaccin laten zien. Op dat moment leek het iets uit een film, maar wat later gebeurde het allemaal echt“, vertelt hij. Ook voorspelde hij dat Donald Trump de presidentsverkiezingen zou verliezen en dat er Black Lives Matters protesten zouden uitbreken. Dat betekent dus allemaal maar één ding: wat heeft het jaar 2023 voor ons in petto, Nicolas?

Het jaar 2023

Volgens Nicolas moeten we ons schrap zetten: “Ik denk dat de economische achteruitgang van lange duur zal zijn en zes of zeven jaar kan duren. Ik denk dat het ergste aan het eind van het decennium komt, dat we in een recessie terechtkomen, dat het beter wordt en dat er dan weer een nieuwe komt. Ik denk dat er wereldwijd een dubbele recessie komt. Als gevolg daarvan zullen we veel banen verliezen en bedrijven sluiten.”

Britse familie

Ook de Britse royals moeten zich voorbereiden op wat komen gaat: “Ik denk dat het inkomen en de populariteit van de Koninklijke familie zal dalen. Dus misschien verkopen ze hun eigendommen, of maken ze er een hotel van, of moeten ze diversifiëren.” Al met al lijkt het er niet op dat 2023 een topjaar gaat worden. Maar goed: eerst zien, dan geloven.

Bron: Clint

Beeld: Instagram Nicolas Aujula

You May Also Like