Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Heineken brengt eigen sneakers op de markt met bier in de zolen!

heineken sneakers

Tegenwoordig komen steeds meer merken ook met hun eigen kledingcollecties. Zo brachten onder meer supermarkten Lidl en Albert Heijn al hun eigen kleding op de markt. Ook Heineken heeft natuurlijk zijn eigen merchandise en het bekende biermerk komt nu zelfs met zijn eigen sneakers. Mét echt bier in de zolen!

Marketing dik in orde

Heineken is misschien wel het bekendste biermerk ter wereld. dit heeft ermee te maken dat hun marketing altijd dik in orde is. Zo zagen we ze voorbij komen in een James Bond-film, sponsoren ze altijd grote evenementen als de Formule 1 en de voetbalcompetities en zitten hun tv-commercials altijd briljant in elkaar. Ook weet Heineken de aandacht te trekken met ludieke gadgets, zoals een rijdende koelkast, die je automatisch volgt, en nu dus deze sneaker.

Heinekicks

De ‘Heinekicks’ sneakers zijn ontstaan uit een samenwerking met Dominic Ciambrone, aka The Shoe Surgeon. Mocht je jezelf er al wel op zien rondlopen, dan wordt dat echter een wat lastiger verhaal. Er worden slechts 32 paar gemaakt, waarvan een aantal er in Singapore worden verkocht. Nogal een collectors item dus. Maar wanneer jullie massaal de marketing afdeling gaan bestoken met smeekmailtjes, willen ze er misschien nog wel eens over nadenken…

Check de sneakers van Heineken met bier in de zolen hier:

heineken sneakers

You May Also Like