Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Heftige foto’s van Nicol verschenen na de mishandeling door Peter Gillis

nicol kremers aangifte peter gillis mishandeling

Peter Gillis en Nicol Kremers zetten afgelopen jaar een punt achter hun relatie. echt als een verrassing kwam dit echter niet, zeker niet nadat kort daarvoor naar buiten kwam dat Peter Nicol flink zou hebben mishandeld. Hoe flink Nicolleke door de vakantieparkmagnaat is toegetakeld, wordt duidelijk uit foto’s die nu zijn verschenen.

Mishandeling

Het Openbaar Ministerie beweert dat Peter vorig jaar in mei zijn ex-vriendin Nicol mishandeld zou hebben, waarbij hij haar onder meer in haar rug en neus heeft gebeten. Verschillende Nederlandse media meldden eerder dat hij in juli een nacht in de cel had doorgebracht vanwege dit incident. Peter en Nicol ontkende het verhaal eerst stellig, maar moesten later toch toegeven dat er “een incident in de privésfeer” had plaatsgevonden.

Straf voor Peter

Woensdag kondigde het Openbaar Ministerie aan dat Peter in augustus voor deze zaak moet voorkomen, nadat Nicol haar aangifte in eerste instantie onder druk van Peter had ingetrokken. Nicol voelt zich echter “vreselijk neergezet” in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa, en ze hoopt nu dat haar ex uiteindelijk gestraft zal worden door justitie.

Gehavend gezicht

Om de zaak nog verder op scherp te zetten, heeft ze foto’s van de vermeende mishandeling naar Shownieuws gestuurd, waar Patty Brard ze gisteravond aan heel Nederland heeft getoond. De foto’s tonen haar gehavende gezicht en de blauwe plekken op haar lichaam. Als het inderdaad waar is dat Peter Gillis verantwoordelijk is voor deze mishandeling, is het maar de vraag hoelang Talpa doorgaat met het uitzenden van de realityserie. Nicol heeft namelijk ook laten weten dat het een systematisch patroon betrof. Of zoals Patty het treffend verwoordde: “Deze foto’s zien er niet uit alsof ze een gezellig carnaval hebben gehad.”

Check de foto’s van Nicol van vlak na de mishandeling door Peter Gillis hier:

nicol peter gillis mishandeling
nicol peter gillis mishandeling

Check ook: Peter Gillis bedreigt filmploeg Telegraaf: ‘Als je dit uitzendt heb je een probleem!’ (sgxl.nl)

Bron en beeld: Instagram Nicol Kremers

You May Also Like