Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Heetste oma ter wereld’ is weer single en ready to mingle!

De ‘heetste oma’ is weer op de markt, en waarschijnlijk niet voor lang… Check zelf maar waarom we dat zeggen! En guess what… Ze is op zoek naar een man en het liefst 1 die jonger is dan haar.

‘Heetste oma ter wereld’

Een vrouw die de ‘hottest oma ter wereld’ wordt genoemd, heeft onthuld dat ze momenteel vrijgezel is en open staat voor het vinden van een partner – ondanks het feit dat mannen van alle leeftijden aan haar voeten vallen.

Gina Stewart, 52, zei dat ze niet noodzakelijkerwijs op jacht is naar liefde, maar ze zou blij zijn als ze toevallig iemand zou ontmoeten met wie ze goed genoeg klikte om een romance te beginnen. Ze staat er echter wel voor open om een speciaal iemand te ontmoeten om te zien of dat kan uitgroeien tot een stabiele relatie. De man moet echter wel wat jonger zijn.

Als het komt dan komt het…

“Ik ben eigenlijk niet op zoek naar iemand in het bijzonder, ik geloof dat als ik voorbestemd ben om liefde te vinden, het zal gebeuren en ik zal gewoon verliefd worden, waarschijnlijk wanneer ik het het minst verwacht.”

Gina is al een tijdje niet op een date geweest, omdat ze uitlegde dat ze eerder “gehecht” was aan een goede vriend van haar die vorig jaar helaas is overleden.

En als ze een nieuw iemand zou vinden, zei de vrouw dat het waarschijnlijk een jongere man zou zijn, want hoewel ze openstaat voor het daten met mensen van verschillende leeftijden, krijgt ze de meeste aanbiedingen van jongere kerels.

Check ook: Omaatje gaat op supersnelle glijbaan met alle catastrofale gevolgen van dien – SGXL.nl

Bron: Braw
Beeld: Instagram

You May Also Like