Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Heeft Marijn Kuipers de mooiste achterwerk van Friesland?

friesland

Marijn Kuipers is super succesvol in haar carrière. Behalve dat ze een succesvolle fitness account heeft, is ze ook in de FHM500 en is ze de Social Media Queen van 2022. Tijd om deze mooie vrouw een serieuze blik te gunnen.

marijn kuipers

FHM Social Media Koningin 2022

Er zijn dit jaar veel prijzen op FHM. De beeldschone Abbey Hoes werd verkozen tot mooiste vrouw van Nederland en stond daarmee bovenaan de FHM500-lijst, onthuld door het immer prachtige lingeriemodel Kim Feenstra. Maar de FHM Social Media Queen Award ging terecht naar de blonde Marijn Kuipers. Marijn werkt al hard aan social media. De mooie presentatrice deed eerder mee aan de Miss Friese verkiezing. Sindsdien is de 21-jarige blondine een integraal onderdeel geworden van social media.

Koningin van Instagram

Als Instagram een ​​schoonheidswedstrijd had, zou ze zeker winnen omdat ze echt mooi is. Er zijn ongetwijfeld 231K volgers die het daarmee eens zijn, want ze liggen elke dag aan haar voeten. Tussen al haar hectische activiteiten door vindt Marijn Kuipers ook tijd om zich uit te leven in de sportschool. Naast haar figuur kan ze ook haar succesvolle fitnessaccount zo snel mogelijk bijwerken.

Bron: manly.nl

Beeld: Instagram Marijn Kuipers

You May Also Like