Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Heb je de beste uitvinding van 2022 al geproefd? De Espresso Martini oliebol!

In 2022 zijn er verschillende uitvindingen gedaan, maar eentje die we zeker niet kunnen vergeten is de Espresso Martini oliebol (Esma Oliebol). Afgelopen jaar kon je in bijna elke bar de Espresso Martini cocktail, gemaakt met wodka, espresso, koffielikeur en suikersiroop vinden. Tom Commers, eigenaar van De Oliebollen Expert ging zich afvragen hoe hij dit populaire drankje kon eren en als oliebollen expert zegende hij ons met deze speciale bol.

Tom Commers is inderdaad een Oliebollen Expert

Tom bewijst ons keer op keer weer hoe hij aan de naam, Oliebollen Expert kwam! We mogen elk jaar opnieuw genieten van nieuwe bijzondere variatie op ons traditionele oud-en-nieuw gebak. En zijn website zit vol van zijn nieuwe uitvindingen. Vorig jaar kregen we de Limoncello bol, ook zien we op zijn website een Tony Chocolonely Karamel Zeezout bol wat ons ook heerlijk lijkt. Maar van al zijn uitvindingen, tot nu toe, is de Espresso Martini oliebol de best. De bol is gemaakt met echte koffielikeur en wodka van het bekende merk Van Kleef. Daarbovenop komt nog een toef room en de bekende chocolade koffieboontjes. Kortom, je hebt niet geleefd tot je deze bol proeft!

Feestdozen

Jammer genoeg zijn de bollen van de Oliebollen Expert nog alleen in Amsterdam en Den Haag verkrijgbaar. Deze steden genieten dus van de voordelen, want de bollen kunnen zelfs thuis bij je worden geleverd. Daarnaast verkoopt Tom ook nog originele, krenten én vegan varianten. Ook vind je op de website feestdozen met onder andere een fles champagne en een kraslot. Wat wil je nog meer?

Bron & beeld: Womanly

You May Also Like