Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Hartverscheurend: Ezel rouwt om gestolen veulen met ‘huilende’ geluiden

In een hartverscheurend verhaal van dierenleed en verlies, huilt een ezel om haar pasgeboren veulen nadat het bruut werd weggerukt door harteloze dieven. De pijnlijke situatie raakt het hart van velen en werpt een schrijnend licht op de wreedheid die soms dieren wordt aangedaan.

De twee maanden oude, Moon

De twee maanden oude, Moon genaamd, werd maandag uit een veld bij de Miller’s Ark-dierenboerderij gestolen. De boerderij is nu een landelijke campagne gestart om het veulentje terug te krijgen en looft een geldelijke beloning uit voor het terugbrengen ervan.

Met zoveel onbekende gezichten op het terrein, vraagt ​​eigenaresse Elizabeth Miller zich af of het schattige veulen meegenomen kon worden terwijl het personeel voor toeristen zorgde.

“We hebben het gevoel dat ze over het hek is getild en meegenomen. Ze zijn erg klein en ze zijn erg vriendelijk, dus we denken dat dat is wat er is gebeurd”, vertelde ze aan ITV, eraan toevoegend dat dieren ongelooflijk ‘liefdevol en zorgzaam’ zijn. rond mensen.

Omdat er geen aanwijzingen zijn over de locatie van de kleine ezel, heeft de boerderij nu een beloning van £ 10.000 uitgeloofd voor alle informatie over het veulen.

Check ook: Autistische winkelmedewerker ontslagen nadat hij in vier maanden tijd drie keer was aangevallen door dieven

Beeld: Facebook
Bron: Ladbible

You May Also Like