Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Harteloze’ Youtuber bekritiseerd nadat voor de neus van dakloze staat te eten

Beeld: YouTube

Een Youtuber is onder vuur komen te liggen nadat hij eten voor een dakloze had gekocht om het in zijn bijzijn op te eten. De maker van de inhoud is neergeslagen voor de video en sindsdien heeft het internet in een totale razernij gebracht. Mensen haasten zich massaal naar sociale media om hun reacties op de acties van de ‘harteloze’ man te delen.

Om de verkeerde redenen viraal gegaan

De jonge man achter het YouTube-kanaal whatsuptre is onlangs om de verkeerde redenen viraal gegaan nadat hij online een enorme controverse had veroorzaakt. De jongeman zegt tegen zijn 9,23.000 abonnees: “Vandaag is het mijn taak om ervoor te zorgen dat er een minder hongerige persoon op straat is.”  De Youtuber loopt dan achter een steegje en spreekt met een oudere man die ruw op straat lijkt te slapen. Hij zegt: “Hé, excuseer me, meneer. “Ik vroeg me af, heb je toevallig honger, man?” De man knikt dan terwijl de maker van de inhoud antwoordt: “Oké, dan heb ik je” Zoals beloofd, rockt hij naar een fastfoodketen van Wendy’s en lijkt de man een ‘Baconator Combo’ te bestellen. Hier wordt het zuur …

Hij eet het eten zelf

De Youtuber loopt naar de man toe die de hamburger, friet en Sprite vasthoudt. In plaats van de man het eten te geven, die zijn armen had uitgestrekt, besluit de Youtuber het naast hem op de grond te zetten. “Ik was zelf dakloos,” beweert hij, “dus ik wil er zeker van zijn dat je op het goede pad komt en, weet je, je altijd in staat bent om, weet je, weer op de been te komen.” Terwijl hij praat, pakt de Youtuber de hamburger van de man uit en neemt er een hap uit. De jongeman schept dan nog een paar frietjes in zijn mond en spoelt het geheel weg met frisdrank. “Dit is echt goed”, concludeert hij terwijl hij wegloopt.

Beeld: YouTube Decoy Voice

De youtuber reageert

De video heeft sindsdien zijn ronde gedaan op Twitter en meer dan 26,5 miljoen mensen hebben een van de opnieuw geposte clips op het platform bekeken. Echter vertelde youTuber whatsuptre aan UNILAD het volgende: “Deze video was een hele sketch. De man in de video Isreal is al jaren in onze buurt en is als een grote broer voor alle kinderen in de gemeenschap. We vroegen hem of hij in de sketch wilde spelen waar Ik eet een hamburger waar hij bij is. “Hij stemde toe en de sketch was: ik doe alsof ik hem eten geef en dan loop ik weg. De video wordt geknipt en bewerkt. Ik kwam terug om hem eten te geven en hij vertrok zoals ik hem had opgedragen! Deze hele video wordt uit de film gehaald.” context.”

Check ook: NEDERLANDSE YOUTUBER ZAKT MET AUTO DOOR IJS

Bron: Unilad

Beeld: YouTube

You May Also Like