Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

‘Harry Potter’ krijgt mogelijk een nieuwe serie voor HBO Max

Iedereen kent Harry Potter wel. Er zijn zeven Harry Potter-boeken en acht films. De afgelopen jaren kregen we bovendien twee prequelfilms in de geplande reeks van vijf Fantastic Beasts-delen. En dan is er nog het toneelstuk The Cursed Child en de game Hogwarts Legacy die eraan komt. En het gerucht gaat dat er op zeer korte termijn een nieuwe aankondiging komt namelijk de serie!

Er komt een Harry Potter tv-serie op HBO Max

Heel goed nieuws voor Potterheads: HBO Max is namelijk bezig met het ontwikkelen van een tv-serie rondom het personage Harry Potter, zo schrijft The Hollywood Reporter. De plannen van de streamingdienst staan nog in de kinderschoenen.

Gaan we Hagrid terug zien, leeft Perkamentus nog, is er een andere kwade tovenaar aan de macht dan Voldemort? Of draait de serie misschien om de kinderen van Harry Potter? Op al die vragen hebben we nog geen antwoord. Tot op heden is er nog namelijk niets concreets bekend over de serie. Het feit dat veel bronnen nu hebben bevestigd dat er dus echt een serie in de omloop is, betekent wel één ding: de wereld rondom Zweinstein is nog niet voorbij.

Wel heeft Warner de streamingrechten van de Harry Potter-franchise in zijn bezit, al loopt deze overeenkomst in 2025 af.

Wij kunnen niet wachten op meer avonturen van Harry, Ron en Hermione. Maar vooralsnog is het nog braaf afwachten totdat we meer horen over de televisieserie. 

Bron en beeld: girlsene

You May Also Like