Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

EOTB-ster Harrie Snijders dringt voor bij Eindhoven Airport: ‘Schandalig gedrag!’

harrie snijders eindhoven airport

Laat zijn we allemaal weleens, het beste is accepteren dat je laat bent en gerust verder gaan, maar de welbekende Harrie Snijders, bekend van het MTV-programma Ex On The Beach dacht er hier anders over. Hij bedacht de oplossing om bij Eindhoven Airport de lange rijen te voorkomen, door te doen alsof hij invalide was. Dit tot boosheid van veel mensen.

Harrie Snijders

Harrie in een rolstoel

Iedereen die ooit met het vliegtuig heeft gereisd is op de hoogte van de lange rijen. Hoe kun je dit voorkomen? Op tijd komen natuurlijk of veel eerder. Harrie Snijders, één van de bekendste gezichten uit Ex On The Beach schrok zich een hoedje, nadat hij de lange rijen zag, dus bedacht hij een plan. Harrie merkte dat mensen met een rolstoel voorrang hadden dus zocht hij een rolstoel op en deed alsof hij rolstoelafhankelijk was. RealityFbi deelde een foto op Instagram, waarbij Harrie, die we tijdens Ex On The Beach op gezonde benen zien, in een rolstoel zit.

Zo snel al genezen?

En zoals we dat verwachtte, werd hij aangesproken door een medewerker, maar het juicekanaal melde dat hij verklaarde ergens last van te hebben en kwam uiteindelijk met een rolstoel voorbij de drukte, niet zo eerlijk tegenover de andere mensen dus.  Het ironische van de zaak is dat hij niet veel later in instagram stories deelt hoe hij lekker via de trap het vliegtuig instapt, als dat niet genoeg is, is de rolstoel van Harrie onderaan de trap nog te zien. Wonderen zijn de wereld nog niet uit, dus zal hij zo snel wel genezen zijn, toch?

Bron: DenD

Beeld: YouTube

You May Also Like