Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Hans Teeuwen had enge droom over Jack van Gelder in bad: ‘Dennis Bergkamp, Dennis Bergkamp!

hans teeuwen

Cabaretier en YouTuber Hans Teeuwen heeft onlangs een enge droom gehad, en deze keer ging het niet over het vergeten van zijn tekst tijdens een optreden. Nee, dit was veel erger. Hij droomde dat hij in bad zat met sportverslaggever Jack van Gelder! Maar het wordt nog erger: Jack wilde dat Hans zijn haar waste, wat op zich al vreemd klinkt voor iemand die kaal is. Het ging om zijn “andere” haar. Maar dat was nog niet alles. Toen Hans vroeg hoe hij hem moest noemen, antwoordde Jack dat zijn jongeheer was vernoemd naar niemand minder dan Dennis Bergkamp.

Dennis Bergkamp

Maar Hans liet zich niet uit het veld slaan. Hij pakte de shampoo en ging aan de slag. Toen begon Dennis te reageren, en niet op de manier waarop je zou verwachten: “Toen kantelde hij z’n bekken en bracht hij zijn jongeheer tot vlak voor me, ik was ongemakkelijk en vroeg: hoe heet ‘ie? Toen zei hij dat hij vernoemd is naar een groot voetballer: Dennis Bergkamp. (…) Dus ik deed wat shampoo op m’n hand en ik zeepte hem in. Ik zag dat Dennis er op reageerde, en ineens riep hij: Dennis Bergkamp, Dennis Bergkamp, Dennis Bergkamp!” Waarom hij dat deed, weet niemand. Misschien omdat hij dacht dat hij een doelpunt had gescoord? Of misschien omdat hij gewoon blij was dat Hans zo’n geweldige job deed met het wassen van zijn jongeheer. Wie zal het zeggen?

Droom

Gelukkig was het allemaal maar een droom, maar Hans was nog steeds geschokt toen hij wakker werd. Hij was zo geschokt dat hij nog een nachtmerrie had, deze keer met Tom Egbers. Het lijkt erop dat Hans’ onderbewustzijn een beetje in de war is. Laten we hopen dat hij snel weer normaal gaat dromen en dat Jack van Gelder uit zijn badkamer blijft! Als je zelf wil lachen om Hans Teeuwens verhalen, dan kun je hier de hele video bekijken op zijn YouTube-kanaal:

Bron & beeld: YouTube Hans Teeuwen

You May Also Like