Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Handdoekjesleggers rennen voor een plekje aan het zwembad op Mallorca

Handdoekjesleggers mallorca

Het is de afgelopen jaren een terugkerend fenomeen geworden: iedere zomer zien we weer video’s voorbij komen van toeristen die ’s ochtends massaal een plekje bij de zwembaden van hotels proberen te reserveren, zoals bij dit hotel in Palma de Mallorca.

Bedje bij het zwembad bemachtigen

Wat de lol ervan is, is ons niet helemaal duidelijk, maar ieder jaar vertrekken vliegtuigladingen vol mensen naar allerlei oorden rond de Middellandse zee, om vervolgens 10 dagen lang alleen maar aan een zwembad te liggen. Daarbij is het blijkbaar teveel moeite om tien meter te lopen naar een bedje achteraan, en moet er koste wat kost een bedje direct bij het zwembad bemachtigd worden. Daarbij zijn deze mensen bereid om extra vroeg op te staan, zodat ze bij het opengaan van het zwembad als gekken over elkaar heen rennen om het beste bedje te claimen door hun handdoek eroverheen te gooien, waarna ze terug naar bed gaan of ontbijten.

Handdoekjesleggers

Ook bij dit hotel in Palma de Mallorca zijn deze ‘handdoekjesleggers’ een dagelijks evenement, waarbij je iedere ochtend honderden volwassenen als idioten kunt zien rennen. Het is maar waar je zin in hebt…

@svetlana14099

♬ оригинальный звук – Svetlana

Bron en beeld: Tiktok

You May Also Like