Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Hamstergate: Welke BN’er stopte afgelopen jaar hamster in zijn hol..?!

hamster in hol

Het afgelopen jaar is er dankzij de verschillende juicekanalen heel wat ‘dirt’ voorbij gekomen, waardoor geen BN’er zich nog helemaal veilig kan voelen. Op de valreep kwam er in 2022 nog een opvallend nieuw gerucht bij, waardoor we nu allemaal met de vraag rondlopen: welke BN’er heeft er een hamster in zijn hol gestopt…?

Te absurd om te posten

Yvonne Coldeweijer kwam afgelopen week met het opvallende, en op dat moment nog onbevestigde, gerucht dat er afgelopen jaar een BN’er is geweest die in het ziekenhuis een dode hamster die vast was komen te zitten in zijn ‘anoe’, operatief had laten verwijderen. Yvonne vond het verhaal eerst te absurd om te posten, maar kreeg gisteren toch bevestiging. Een van haar ‘spionnen’ ontving begin vorig jaar namelijk een foto van deze bekende Nederlander die het ziekenhuis verliet, nadat hij net iets operatief uit zijn holletje had laten verwijderen.

“ZEER bekende Nederlander”

Het zou hierbij volgens Yvonne gaan om een “ZEER bekende Nederlander”. Op haar Instagram Stories plaatst de juicekoningin een ‘Wie is de mol?’ logo, dat door Geen Stijl bewerkt is tot een ‘Wie heeft een hamster in zijn hol?’-logo. Wie zou dit geweest zijn…?

Check hier het bericht van Yvonne over de BN’er die een hamster in zijn hol zou hebben gestopt:

hamster in hol
hamster in hol
hamster in hol

Bron en beeld: Instagram LifeOfYvonne

You May Also Like