Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Guido Weijers beschuldigd van betalen jonge meisjes om mee op vakantie te gaan: ‘Nog net geen 18’

guido weijers

Er gaat een opvallend gerucht rond over Guido Weijers. Volgens Yvonne Coldeweijer beweert zij dat hij regelmatig op vakantie gaat met verschillende jonge vrouwen. Coldeweijer beweert dat deze vrouwen in ruil voor een gratis reisje intiem met hem zouden zijn. 

In ruil

Op Instagram schreef de juicekoningin: “Guido gaat de laatste tijd alleen maar op vakantie met 20-jarige meisjes. Ik weet ook met wie.” Coldeweijer suggereert dat Guido zijn reisgezelschap ‘koopt’ door de volledige vakantie voor hen te betalen in ruil voor seksuele handelingen. Ze noemt een vakantie naar Mallorca met een blondine en recentelijk naar Ibiza met een andere vrouw. 

Beeld: Instagram

Niet de eerste keer

Enige tijd geleden zou Guido gespot zijn in het vliegtuig met één van deze dames, waarbij ze naar verluidt intiem met elkaar waren. Dit gedrag stoorde andere passagiers, die getuige waren van openbaar zoenen en het delen van een lolly. Sommige volgers beweren dat Guido dit al jaren doet, en een van hen deelde een bericht met Coldeweijer waarin werd vermeld dat zijn toenmalige vriendin ooit als ‘vriendinnetje’ mocht fungeren en met hem mee mocht naar feesten en vakanties. De dame in kwestie zou ‘nog net geen 18’ geweest zijn.

guido weijers
guido weijers

Op Guido’s Instagram-account is te zien dat hij onlangs daadwerkelijk op Ibiza was, waar hij schreef: “Zon, rust en het geluid van de zee. Prima combi”, bij een foto van zichzelf met de zee op de achtergrond.

Check ook: Cabaretier Guido Weijers is een rijke stinkerd!

Bron: ditjesendatjes.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like