Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Grote nieuwe Whatsapp-updates op komst: dit gaat er veranderen

whatsapp updates

Whatsapp is over de gehele wereld de meest gebruikte chat app en er worden ook heel vaak veranderingen aangebracht. In de meeste gevallen gaat het om kleine veerbeteringen die niet of nauwelijks opgemerkt door de appgebruikers, maar in de aankomende Whatsapp updates zullen er een aantal positieve veranderingen plaatsvinden.

whatsapp updates 

Whatsapp updates

In ons vorig artikel  schreven we al over de nieuwe updates van de WhatsApp groepsgesprekken. Groepsbeheerders gaan namelijk meer functies binnen een groepsgesprek krijgen. En er zullen namelijk nog meer goede Whatsapp updates aankomen na wat speurwerk van het team achter WABetainfo.com. Hieronder heb je lijstje wat je allemaal kan verwachten bij de aankomende Whatsapp updates: 

1. WhatsApp spraakberichten

Binnen Whatsapp worden er steeds meer en vaker spraakberichten gebruikt. Het is soms heel prettig als iemand een spraakbericht stuurt, maar je kan helemaal niets meer doen met de telefoon tijdens het luisteren naar zo’n bericht omdat het bericht direct stopt als je de chat sluit. Bij de nieuwe update zal er hieraan een einde aan gemaakt worden, want de ‘Global Voice Note Player’ zou er voor moeten zorgen dat jij jouw spraakberichten gewoon kunt blijven luisteren, terwijl je de chat sluit. Aan de bovenkant van de app zal deze optie vast komen te staan, zodat jij altijd een overzicht hebt van de spraakberichten. Deze berichten zullen in combinatie met de versnelde afspeelsnelheid nog populairder worden

2. Profielfoto’s in meldingen

Vroeger zag je enkele meldingen met een naam of een nummer erbij, maar in de aankomende update zal er nu ook profielfoto bijkomen. Het is nog niet helemaal duidelijk wat de functionaliteit hiervan inhoudt, maar het zal wel prettig zijn als je een appje binnen krijgt.

3. WhatsApp mentions

Het zal nu ook mogelijk zijn om via WhatsApp te weten wanneer er over je gepraat wordt. Het is al langer mogelijk om iemand te mentionen of om gericht te antwoorden op een bericht van iemand. Vroeger zag je er in de meldingen niets van. Er wordt dus momenteel eraan gewerkt dat je een melding krijgt als iemand je aanspreekt of op je reageert. Op de afbeelding hieronder kan je een voorbeeld zien:

whatsapp updates

4. Verbeterde zoekfilters

Er zullen voor de WhatsApp business versie betere zoekfilters komen. Het zal nu mogelijk zijn om de filters wat uit te breiden. Zo kan je straks bijvoorbeeld zoeken op of de ontvanger in je contacten stond. Het kan dan gecombineerd worden met meerdere zoekfilters. Maar het is nog niet duidelijk wat de filters allemaal gaan worden, maar ze zijn er in ieder geval wel mee bezig.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like