Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Groot nieuws van Victor, de geliefde barman van First Dates!

Victor Abeln is een bekende barman en televisiepersoonlijkheid die vooral bekend staat om zijn rol als barman in het populaire datingprogramma “First Dates”. Hij is geboren en getogen in Nederland en heeft een passie voor het mixen van cocktails en het creëren van een gezellige sfeer in de bar.

First Dates

Victor heeft een unieke persoonlijkheid en staat bekend om zijn charme, humor en scherpe gevoel voor observatie. Als barman in First Dates luistert hij aandachtig naar de verhalen en ervaringen van de daters en biedt hij vaak een luisterend oor en advies.

Door zijn verschijning in het televisieprogramma heeft Victor een grote schare fans gekregen. Mensen waarderen zijn vriendelijke en gastvrije houding, evenals zijn vermogen om een ontspannen en leuke sfeer te creëren tijdens de dates.

Naast zijn werk in First Dates heeft Victor ook ervaring als barmanager en mixoloog. Hij heeft gewerkt in verschillende bars en restaurants, waar hij zijn vaardigheden heeft aangescherpt en een breed scala aan cocktails heeft gecreëerd.

Met zijn populariteit en charme heeft Victor Abeln de harten van veel kijkers veroverd en blijft hij een geliefd gezicht op televisie. Zijn enthousiasme en talent als barman maken hem een onmisbare en geliefde figuur in de wereld van datingprogramma’s.

Huis gekocht!

Hoewel Victor de hele dag met singles te maken krijgt in First Dates, zijn veel mensen nieuwsgierig naar zijn eigen liefdesleven. En het antwoord is ja! Victor Abeln is al geruime tijd gelukkig met zijn vriendin, Renee. Onlangs hebben ze groot nieuws onthuld: ze hebben samen een huis gekocht in de Amsterdamse Spaarndammerbuurt. Victor woonde al in de buurt, maar nu hebben ze besloten om samen een nieuwe woning te verwerven. Tijdens de onthulling laat Victor een hint vallen die deuren opent naar de toekomst: “Er zitten ook extra slaapkamers bij en zo, dus wie weet voor de toekomst.” Hiermee geeft hij subtiel aan dat ze mogelijk plannen hebben om hun gezin uit te breiden.

Check ook: De ongemakkelijkste date ooit bij First Dates: “Mannen hebben de wereld kapot gemaakt!”

Bron: Showblad

You May Also Like