Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Grieks resort heeft ongelooflijke waterbungalows, veel goedkoper dan Malediven

Grieks resort malediven

Een Grieks resort wordt de Nieuwe Malediven genoemd omdat het luxe accommodatie op het water biedt, maar dan tegen veel lagere kosten. Stella Island Luxury Resort & Spa op Kreta wordt beschreven als een “Mediterrane Maldiven-ervaring” voor een fractie van de prijs.

Grieks resort Malediven

Bungalows boven water

Als je graag naar de Malediven wilt gaan, maar jouw budget wat aan de lage kant is, is dit nieuwe resort een optie. De “Overwater Bungalow” is een van de vele accommodatiemogelijkheden die het resort biedt, met in totaal 225 kamers. Op de website staat: “Deze bungalows boven het water voegen een extra dimensie toe aan een vakantie op het luxe resort van Stella Island: ingericht met hout en glas, in een tropisch landschap, gasten hebben vanaf elk zonneterras direct toegang tot het zwembad. De badkamers worden aangevuld door inloopdouches. Kamer en dubbele wastafel.”

Prijs

Afhankelijk van de tijd van het jaar, kunnen de bungalows boven het water zo laag worden geprijsd als zo’n 350 euro per nacht. Hoewel de prijzen nog steeds behoorlijk hoog zijn, is het een meer betaalbare optie voor diegenen die dromen van luxe accommodatie op de Malediven. Tegen half oktober stijgen de prijzen tot 400 euro er nacht en tijdens schoolvakanties toe 745 euro.

Extra

Als je wat extra geld hebt, zijn er ook kamers zoals de Grand Over Water Bungalow met jacuzzi, Island Villa Private Pool en Premium Swim Up. Als het resort niet genoeg bezigheden voor je heeft, zijn er tal van activiteiten in de buurt om van te genieten, van wandelen tot paardrijden en zelfs duiken, evenals monumenten en musea voor minder actieve mensen.

Beoordeling van 4,5 op 5

Dit resort heeft een uitstekende beoordeling van 4,5 op 5 op Tripadvisor. Een toerist zei: “Na in veel 5 sterrenhotels in Europa te hebben verbleven, stelde Stella Island niet teleur. Het receptiepersoneel was zeer attent en het inchecken ging snel en gemakkelijk ondanks andere beoordelingen die anders suggereren. We verbleven in Overwater-bungalows en privévilla’s met zwembaden, IMO meer privé, alleen het zwembad is elke euro waard…” Een andere gaf aan: “De klantenrelaties en het managementpersoneel, met name George Syrmos, zijn zeer attent en zullen eventuele problemen op een professionele en hoffelijke manier oplossen. Om eerlijk te zijn, kan ik geen enkele reden vinden waarom ik niet naar Stella Island zou terugkeren.”

Bron & Beeld: Ladbible

You May Also Like