Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Grazia-column Jamie Vaes na 1 editie geschrapt na negatieve reacties: “Schaamteloos!”

jaimie vaes grazia

Vrouwenmagazine Grazia kondigde onlangs met veel bombarie aan Jaimie Vaes gestrikt te hebben voor een eigen column in het blad. Na één editie is de column echter weer geschrapt. Dit nadat Grazia bedolven werd onder negatieve reacties van lezers. Dit meldt Roddelpraat.

‘Fabulous leven’

Grazia schreef vorige maand trots op Instagram: “In elk nummer zal ze vertellen over haar fabulous leven of een onderwerp dat haar na aan het hart ligt. Eén ding is zeker: Jaimie zal geen blad voor de mond nemen”. Jaimie gaf aan dat ze met haar columns onder andere een kijkje wilde geven in haar leven als werkende moeder. “Ik heb door de verhalen over mijn ex meer dan eens het stempel van golddigger gekregen. Ik lees dingen als: ‘Ze kan niet meer voor zichzelf zorgen.’ Maar dat kan ik juist heel goed”, aldus Jaimie. Op 26 april schreef Jaimie haar eerste column, maar volgens Roddelpraat is dat meteen ook haar laatste: “Jaimie Vaes is ontslagen door Grazia na eerste werkdag”, kopt het juicekanaal.

Ze is geen voorbeeld

Wat de reden is van Jaimie’s ‘ontslag, laat Roddelpraat in het midden. Mogelijk zou ze ergens over gelogen hebben. Duidelijk is wel dat veel lezers van Grazia niet blij met haar waren als nieuwe columnist. Zo schreef iemand: “Wat een niveau van dit blad… Schaamteloos om haar een column te geven en dan ook nog eens ‘fabulous life’ noemen. Ze is zo geen voorbeeld!”, en een ander: “Huh? Denken jullie echt dat dit gaat aanslaan? De reacties zeggen al genoeg toch…”

grazia jaimie vaes

Check ook: Jaimie Vaes betrapt op gênante actie: ‘Helpt de natuurlijke groei een handje…’ (sgxl.nl)

Bron: Roddelpraat

Beeld: Instagram, embedded van Ditjesendatjes

You May Also Like