Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Grappige video’ van Rico Verhoeven zorgt voor ophef: ‘Dit is mishandeling’

rico verhoeven

Een grappig bedoelde video van Rico Verhoeven is helemaal verkeerd gevallen bij volgers. De 33-jarige kickbokskampioen plaatste een sketch van hem en zijn vriendin op zijn Instagram-pagina, maar veel mensen spreken van mishandeling en adviseren hem de video te verwijderen.

Duct tape

In de video beelden Rico en zijn vriendin Naomy een tafereeltje uit wat bij veel mensen herkenning zal oproepen: De twee zitten aan de keukentafel, waarbij Naomy continu op haar telefoon zit. Uit ergernis staat Rico op een gegeven moment op, loopt naar een kast, pakt een rol duct tape en plakt de telefoon vervolgens hardhandig aan het gezicht van Naomy vast. “Wait for it…….ducktape can fix every problem 😤🤯”, schrijft hij erbij.

Strafbaar

De video kan al snel op meer dan 31.000 likes rekenen, maar niet iedereen ziet de humor van de video in, zo blijkt uit de vele negatieve reacties die de video oproept. Zo schrijft iemand: ‘Sneue vertoning, dacht dat je van een hogere klasse was…’, en een ander: ‘Abnormaal. Mishandeling’. Weer een ander adviseert: ‘Ik zou het verwijderen. Deze humor is strafbaar als mishandeling.’

Check de grappig bedoelde video van Rico Verhoeven die voor ophef zorgt hier:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: Instagram Rico Verhoeven

You May Also Like